alle kategorier

Nyheder

Du er her : Hjem> Nyheder

Se, hvordan disse køretøjer beskytter de kinesiske isatleter "bevæbnet til tænderne"?

Tid: 2023-05-25 Hits: 47

For at sikre et gnidningsløst forløb af de olympiske vinterlege er hvert konkurrenceområde udstyret med professionelle medicinske supportteams og mobile multifunktionelle diagnose- og behandlingskøretøjer. For eksempel er det mobile DR Medical Equipment (Tianjin) Co., Ltd., det mobile CT-køretøj, det mobile orale behandlingskøretøj og det mobile kirurgiske køretøj leveret af ORICH Medical Equipment (Tianjin) Co., Ltd. over hele konkurrenceområdet. Det kan ikke kun realisere stagnationspunktet, kredsløbstestinspektion, sundhedsinspektion og i stand til at udføre simpel nødoperation, vanskelige komplekse problemer, kan opnås med transithospital, fastpunktshospital og fremtrædende eksperter og realtidskommunikation mellem medicinske eksperter , hele Delte atleternes helbredsjournaler, undersøgelsesresultater, lægejournal, billeddata, støtte fjernkonsultation mere, virkelig realisere hele processen for at åbne behandlingskanalen for atleter, opbygge en solid træningssikkerheds- og atletsundhedsforsvarslinje.

ORICH Medicinsk mobil fysisk undersøgelsesbil er udstyret med digitalt DR-radiografisystem, farvedoppler ultralydsundersøgelsesudstyr, elektrisk audiometrirum, elektrokardiogramundersøgelse, lungefunktionsundersøgelse og andet udstyr, integreret ambulant nødsituation, blodprøvetagning, DR, ultralydsundersøgelse, elektrokardiogramundersøgelse, lungefunktionsundersøgelse og andre funktioner, hvis en idrætsudøver kommer til skade ved en ulykke under konkurrencen, Adgang til øjeblikkelig undersøgelse og professionel behandling.

Som medlem af det medicinske sikkerhedsteam til Vinter-OL 2022 i Beijing har ORICH Medical gjort et kontinuerligt gennembrud siden etableringen. Efter 19 års indsats er ORICH Medical blevet en professionel producent af medicinsk billedbehandlingsudstyr i verden og en førende udbyder af mobile medicinske køretøjer i Kina. Den har bestået FAD-certificeringen i USA, CE-certificeringen i EU og GOST-certificeringen i Rusland. Opnåede FN-kvalificerede leverandørkvalifikationer. I kampen mod COVID-19 i 2020 leverede Kina adskillige mobile CT-køretøjer og forskelligt medicinsk udstyr til Wuhan, donerede beskyttelsesdragt til Wuhan Central hospital og masker til Tianjin Education Commission og ydede mere kraftfulde bidrag til offentlig velfærd med sine professionelle resultater.


Hotte kategorier